Hat alkalommal lopott, majd balesetet okozott egy jászárokszállási fiatalkorú

Megosztás

Hétrendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetése: szép bűnlajstromot hozott össze egy fiatal fiú, aki hat családi házba tört be, majd egy lopott autóval balesetet okozott.

A lopásokat három hónap alatt, július és szeptember között követte el. Hat családi házból rabolt Jászárokszálláson, többek között elektronikai eszközöket, játékkonzolokat, pénzt és ékszereket vitt el, mintegy hárommilió forint értékben.

Október elején aztán társaival eltulajdonított egy parkoló autót, amivel balesetet szenvedtek. A sofőr előállításra került, a sérült utasokat kórházba szállították.

A megyei sajtóosztály információi szerint a jászárokszállási fiatalkorút kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. Jármű önkényes elvételével és hatrendbeli lopás megalapozott gyanújával vádolják, a jászsági Sobri Jóska pályafutása tehát valószínűleg egy darabig véget ért.

A lopásból származó tárgyakat le tudták foglalni a rendőrök, ami azt jelenti, az áldozatok egy részéhez visszakerülhetnek az eltulajdonított értékek.

Még május végén számoltunk be róla, hogy Árokszálláson szintén egy fiatalkorú szólított meg egy boltba igyekvő gyereket, akit többször megütött az arcán, megragadta a nyakát és pénzt követelt tőle. 1000 forintot tudott zsákmányolni, amit a boltban el is költött.

Fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek